Редактор: e-mail: Източник и снимка: Димитър Стоянов, фейсбукДен преди изслушването на Биволъ

...
Редактор: e-mail: Източник и снимка: Димитър Стоянов, фейсбукДен преди изслушването на Биволъ
Коментари Харесай

Димитър Стоянов, Биволъ: Мъжът на Мис Бикини Борислава Йовчева от Къщата в Барселона внесе жалба срещу мен в МВР

Редактор: 

e-mail: 

Източник и фотография: Димитър Стоянов, фейсбук

Ден преди чуването на Биволъ в Екологичен потенциал против мен е импортирана в Министерство на вътрешните работи тъжба от младоженеца и “испански шурей ” - Йордан Христов, написа Димитър Стоянов в персоналния си профил във фейсбук.

„ Този човек като че ли в действителност страда от раздвояване на личността. Ту ни нападаше и наскърбяваше, ту ни канеше на кафе и се майтапеше с нас. После отново ни атакуваше физически. След часове диалози с него, аз персонално по този начин и не разбрах какъв е произходът на тези 2.3 милиона евро, които офшорка, представлявана от Христов, е “инвестирала ” в оня злощастен магазин в Барселона, ръководен от Борислава Йовчева (вече Христова).
Тази тъжба е типичен образец на опит за практикуване на цензура от страна на олигарх над медия.
P.S.
Щом се обичат младите, дано се вземат. И няма значение какъв брой тъкмо са млади и дали въобще се познават. И все тази, в случай че градят с този брак оправдание на почитан, подкупен политик. Който пък може от своя страна да се окаже татко на детето на младоженката. Без значение е, че евентуално всички те са участници в скица за пране на пари... ”, написа още в поста си журналистът от Биволъ.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР